Gemoederen lopen hoog op in eerste aflevering 'Stegeman op de Bres'

zaterdag 20 mei 2017

Na het succesvolle eerste seizoen van 'Stegeman op de Bres' is vanaf zondag 21 mei een nieuwe spannende reeks te zien bij SBS6.

Alberto Stegeman helpt mensen met zeer uiteenlopende problemen. In de eerste aflevering springt Alberto op de bres voor Peter en Henriette. Het koppel zocht een monteur die hun defecte auto kon repareren. Maar in plaats van dat ze een gerepareerde auto terugkregen, zijn de monteur en de wagen sindsdien spoorloos verdwenen. Peter is de kostwinner van het gezin. Hij rijdt dagelijks een lange afstand naar zijn werk en hij heeft de auto hard nodig. Het stel is radeloos, want niemand kan ze helpen. Alberto en zijn team onderzoeken de zaak en ze weten zowel de auto als de monteur terug te vinden. De gemoederen lopen hoog op als Alberto de confrontatie aan gaat.


In 'Stegeman op de Bres' schiet Alberto Stegeman mensen te hulp die slachtoffer zijn van oplichting, diefstal of fraude. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of persoon en de politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen.

'Stegeman op de Bres' wordt geproduceerd door Noordkaap TV.

'Stegeman op de Bres', wekelijks vanaf zondag 21 mei om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers