Frans Timmermans bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 11 november 2023

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' staat voor opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Frans Timmermans van GroenLinks-PvdA
Zondagmorgen is lijsttrekker Frans Timmermans van GroenLinks-PvdA te gast bij Rick Nieman. In aanloop naar de verkiezingen bespreekt de partijleider de actuele politiek en de klimaatplannen van GroenLinks-PvdA.


Jessica Durlazcher
Schrijver Jessica Durlacher is te gast bij Rick Nieman. Zij schreef een indrukwekkend en persoonlijk essay voor NRC over Israel en het toenemende antisemitisme.

Hoofdredacteur Kamran Ullah
Hoe gaat een krant om met Gaza en Israël? Welke keuzes en afwegingen worden gemaakt? Daarover hoofdredacteur Kamran Ullah van de Telegraaf. Ook gaat hij in op de komende verkiezingen.

Schrijver Philip Dröge
Historicus Philip Dröge schreef het boek De Tawl, over de geschiedenis van de Nederlandse taal in Amerika. Dollar is bijvoorbeeld een Nederlands woord: daalder! Net als OK, candy, Santa Claus, coleslaw, whack, dope en vele andere woorden.

'WNL Op Zondag', zondag 12 november om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers