Eddy Keur verwelkomt Irene Moors en Winston Gerschtanowitz op NPO Radio 2

donderdag 11 april 2024
Foto: © PowNed 2024

Het PowNed radioprogramma 'Keur in de Middag', waarin Eddy Keur elke vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur op unieke en onnavolgbare wijze het weekend opent op NPO Radio 2, krijgt versterking.

Eddy luidt vanaf nu het weekend in met niemand minder dan Irene Moors en Winston Gerschtanowitz, die om en om bij Eddy zullen aanschuiven in de studio.


Eddy Keur: 'Ik heb een langdurige vriendschap met deze grote showbizz vedetten Irene en Winston en ik ben trots en dankbaar dat beiden aanschuiven. Irene en Winston waren eerder al een paar keer te gast in 'Keur in de Middag' en dat is zo goed bevallen dat er nu is gekozen om een samenwerking aan te gaan.'

Met Eddy, Irene en Winston begint het weekend op NPO Radio 2 zoals nergens anders: met een knotsgekke mix van gezelligheid, entertainment en muziek, waarbij de luisteraar altijd de hoofdrol speelt.

'Keur in de Middag' van PowNed is elke vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen op NPO Radio 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers