Dolf Jansen presenteert zomerradioshow 'Leuk is Anders' op NPO Radio 2

donderdag 30 mei 2024
Foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2024

De zomer staat voor de deur, dus 'Spijkers met Koppen' gaat er even tussenuit. Maar gelukkig hoeft niemand zich op de zaterdagmiddag te vervelen, want precies 25 jaar na de eerste uitzending is het succesvolle programma 'Leuk is Anders' terug op de radio!

Toen en nu gepresenteerd door niemand minder dan Dolf Jansen. Deze zomer is 'Leuk is Anders' in een nieuw jasje te horen vanaf zaterdag 8 juni van 12.00 tot 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.


Verwacht onverwachte, geïmproviseerde gesprekken met luisteraars over elk mogelijk onderwerp en interviews over alles wat Dolf verbaast, interesseert of intrigeert. Of dat nou een bijzonder wetenschappelijk onderzoek is, een fascinerend sportverhaal, of een prachtig nieuw boek.  

En een droom van Dolf wordt werkelijkheid: hij wordt officieel quizmaster. Elke week speelt hij een quiz, waarbij alle spelregels net zo voorspelbaar zijn als de gesprekken die in het programma zitten.

Dolf: 'Legendarische radio keert terug, uitroepteken. En ik mag daar doorheen praten. Ik verheug me, en dan vooral op de inbreng van de luisteraar: bel me, app me, stuur een briefkaart, schreeuw me toe… Jouw ergernissen, worstelingen, wensen, vragen en ideetjes maken Leuk is Anders.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers