Dit zie je in november op Disney Channel en Disney XD

zondag 29 oktober 2023
Foto: © Disney Channel 2023

Peter Parker, Gwen Stacy en Miles Morales zetten hun 'Super Hero'-avonturen voort als Team Spidey en ze worden vergezeld door geheel nieuwe Avengers: Iron Man, Ant-Man en Wasp en Reptil.

Samen nemen ze het op tegen de listige nieuwe vijanden Electro, Black Cat, Sandman en Zola in een poging om niet alleen hun gemeenschap, maar de natuur en de wereld om hen heen te beschermen.


Vanaf 27 november, elke maandag t.e.m. vrijdag om 8.00 uur op Disney Channel.

MARATHON
VUUR VRIENDJES

Een jongetje en zijn pratende brandweerauto werken samen met hun vrienden om als Eerste Hulpverleners anderen in hun buurt te helpen met hun problemen, zowel grote als kleine.

Kijk 'Vuur Vriendjes' zaterdag 11 en zondag 12 november vanaf 10.00 uur op Disney Channel.

FILM
KIM POSSIBLE: SO THE DRAMA

De slechte Dr. Drakken heeft een plan om de wereld te veroveren, wat alleen een kans van slagen heeft, als hij de zwakke plek van Kim Possible kan ontdekken. En heeft een zekere spetter genaamd Eric daar misschien iets mee te maken?

Kijk 'Kim Possible: So the Drama', zaterdag 25 november om 13.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
DE GEWELDIGE YELLOW YETI

De 12-jarige surferjongen Osmo en zijn vader verhuizen van het strand naar hun verre familie in het eigenzinnige stadje Winterton, waar het het hele jaar door sneeuwt en monsters ten strengste verboden zijn. Osmo en zijn dappere nicht Rita sluiten een onwaarschijnlijke vriendschap met een torenhoge gele yeti genaamd Gustav, die een onstuitbare gigantische grapjas is. Samen helpen ze Gustav verborgen te houden voor Osmo's monsterverachtende oom, burgemeester Chrome, terwijl ze alle ongebruikelijke, lachwekkende avonturen verkennen die hun bevroren huis te bieden heeft.

Vanaf 20 november, elke maandag t.e.m. vrijdag om 16.00 uur op Disney XD.

MARATHON
JONGEN MEISJE HOND KAT MUIS KAAS en VIKING SKOOL

Geniet van een heerlijk weekend vol afleveringen achter elkaar van 'Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas' en van 'Viking Skool'.

'Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas' is een komische kijk op een samengesteld gezin, die samen leren om onder één dak te wonen. Ze zijn misschien een raar gezin, maar ze houden van elkaar en zorgen op hun eigen manier voor elkaar.

'Viking Skool' heeft de beste van de beste opgeleid om toekomstige leiders te zijn. Tieners Ylva, Erik en Arni zijn drie vrienden die bij elkaar zijn gebracht op Viking Skool. Ze zijn nog ver van echte Vikingen. Samengebonden door hun status als buitenbeentje, zal hun vriendschap alleen maar groeien als ze de uitdagingen aangaan die hen te wachten staan.

Zaterdag 4 en zondag 5 november vanaf 10.00 uur op Disney XD.

MARATHON
'Phineas and Ferb & Marvel's Spider-Man'

Marathons met de series Phineas and Ferb & Marvel's Spider-Man.

Het is zomervakantie en stiefbroers Phineas and Ferb besluiten van elke dag een avontuur te maken, van dood tartende achtbanen tot surfen tot het opsporen van Frankensteins hersenen. Ondertussen leidt het simpele vogelbekdier een dubbelleven als geheim 'Agent P' en gaat de strijd aan met de kwaadaardige dr. Doofenshmirtz om de wereld te redden.

Peter Parker worstelt met zijn leven als naar school gaande tiener en om zijn geheime identiteit Spider-Man te verbergen voor zijn beste vrienden, inclusief zijn beste vriend Harry Osborn.

Vanaf 11 november, elke zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur op Disney XD.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers