Dit zie je in maart bij de Disney Channels

zondag 26 februari 2023
Foto: Disney Channel - © The Walt Disney Company Benelux 2022

Grietje Grant-Gomez en haar hamster 'Hamster' krijgen superkrachten van buitenaardse wezens en de grote verantwoordelijkheid om de 'helden op aarde' te zijn! Grietje's tienerbroer Kevin wordt door de buitenaardse wezens overgeslagen, maar blijft toch een vriend van de superhelden.

Niettemin is hij vaak het brein achter elke missie! Nu moeten 'Hamster & Grietje' de wereld redden, één superschurk per keer, terwijl ze hun identiteit geheim moeten houden.


Vanaf 13 maart, elke maandag t/m vrijdag om 16.30 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
VUUR VRIENDJES

In een fantasiewereld waarin pratende voertuigen leven, werken en spelen met de mensen die hun besturen, volgt 'Vuur Vriendjes' een jongen met zijn pratende brandweerauto. Samen met hun vrienden gaan ze als eerste-hulpverleners anderen in hun buurt helpen met allerlei problemen, groot of klein. Of ze nu een jonge auto redden die vastzit in een boom, een verdwenen puppy opsporen of helpen bij een grote stroomstoring door noodvoedsel te bezorgen aan buren. De Vuur Vriendjes werken altijd samen en staan op elk moment paraat.

Vanaf 11 maart, elke zaterdag en zondag om 8.30 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
TARA DUNCUN

Welkom in Anderwereld, een parallel fantasie-universum waar overal magie is! Hier begint het verhaal van Tara Duncan, een doodnormaal meisje dat net van de aarde is afgereisd om haar magische krachten te leren beheersen en zo het luxueuze keizerrijk Meme te beschermen. Om haar magie te leren controleren krijgt ze toverles van een heuse draak. Hier ontmoet ze haar vrienden, de magische bende. Samen spelen ze toverbalspelletjes, lossen ze mysteries op en komen ze oog in oog te staan met gemeneriken zoals Magister die het op de toverkracht van Tara gemunt heeft om over Anderwereld te heersen.

Vanaf 13 maart, elke maandag t/m vrijdag om 19.00 uur op Disney Channel.

MARATHON
OPSCHOON

Tijdens de landelijke opschoondag motiveert Disney Channel iedereen mee te doen tijdens deze groene marathon met series zoals 'Droners', 'Groen in de Grote Strad' en 'Summer Camp'.

Op zaterdag 18 maart, vanaf 10.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
POKÉMON

Ash Ketchum wil niets liever dan Pokémon trainer worden. Hij reist samen met zijn pokémon Pikachu en zijn vrienden door verschillende regio’s van de wereld om avonturen te beleven. Hij komt tegenover grote vijanden te staan, maakt nieuwe vrienden en ontdekt geweldige nieuwe Pokémons!

Vanaf 6 maart, elke zaterdag en zondag om 17.15 uur op Disney XD.

WEEKEND
TAKE-OVER

Tijdens deze weekend take-over kijk je naar extra veel avonturen van 'Phineas and Ferb' en 'Marvel's Spider-man'!

Zaterdag 4 en zondag 5 maart, vanaf 10.00 uur op Disney XD.

WEEKEND
MARATHON

Luz, een zelfbewust tienermeisje, ontdekt per ongeluk een deur naar een magische nieuwe wereld waar ze vrienden wordt met de rebelse heks Eda, en een schattige kleine demonenkoning, King. Ondanks dat ze geen magische krachten heeft, besluit Luz haar droom om heks te worden toch na te jagen. Ze besluit als Eda's leerlinge in het huis van de uil te komen wonen, en vindt uiteindelijk een nieuwe familie in deze nieuwe wereld.

Vanaf 11 maart, elke zaterdag en zondag om 10.00 uur op Disney XD

BLOK
WAKKER WORDEN!

Tijdens dit ochtendblok kun je wakker worden met series zoals Viking Skool, Pokémon, Amphibia, Star vs de Kracht en Phineas and Ferb.

Elke dag, vanaf 7.00 uur op Disney XD.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers