Dit zie je in februari op Disney Channel en Disney XD

zondag 28 januari 2024
Foto: © Disney Channel 2024

'Star Wars: Jonge Jedi-avonturen' speelt ten tijde van de Oude Republiek. De Jongelingen Kai, Lys en Nubs worden door Meester Yoda naar de planeet Tenoo gezonden om in de Jedi-tempel te worden opgeleid onder toeziend oog van Meester Zia.

STAR WARS: JONGE YEDI AVONTUREN
Samen beleven ze vele avonturen, vaak aan boord van de Crimson Firehawk van superpiloot Nash en haar droid RJ-83. Ze helpen de onderdrukten, bestrijden boze piraten, ontdekken exotische wezens maar leren bovenal wat het inhoudt om een goede vriend te zijn.


Vanaf 17 februari, elke zaterdag en zondag om 8.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
HAMSTER & GRIETJE

Grietje Grant-Gomez en haar hamster ‘Hamster’ krijgen superkrachten van aliens en de grote verantwoordelijkheid om ‘helden op aarde’ te zijn! Grietje’s tienerbroer Kevin is overgeslagen door de aliens en blijft een ‘vriend van superhelden’. Hij is echter vaak de hersens achter iedere missie! Terwijl Hamster & Grietje hun identiteit geheim proberen te houden, redden ze de wereld van de ene na de andere superboef!

Vanaf 12 februari, elke maandag t/m vrijdag om 15.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
MYSTERY LANE

Er gebeuren vreemde dingen in Londen. Slechts één dier is in staat om die raadsels - die grenzen aan het bovennatuurlijke - het hoofd te bieden: een hamsterdetective genaamd Clever. Ze is namelijk gezegend met een wonderbaarlijk gevoel voor observatie. Maar soms gaat het niet zoals gepland... Dan kan ze rekenen op haar heethoofdige broertje Bro, die altijd klaar staat om risico's te nemen en tegenstanders aan te vallen die veel groter zijn dan hijzelf.

Vanaf 5 februari, elke maandag t/m vrijdag om 19.00 uur op Disney Channel.

NIEUW
KNABBEL EN BABBEL PARK LIFE

Kleine vriendjes, grote avonturen. Knabbel en Babbel, twee wangzakeekhoorns, beleven samen de spannendste avonturen in een stadspark wat soms leidt tot de grootste problemen.

Vanaf 5 februari, elke maandag t/m vrijdag om 18.30 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
JONGEN MEISJE HOND KAT MUIS KAAS

'Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas' is een komische animatie-serie over een samengestelde familie; met vader’s zonen (een jongen, een hond en een muis) en moeder’s dochters (een meisje, een kat en een stuk antropomorfe kaas). Het chaotische gezin leert samen te leven onder één dak. Ieder lid is vreemd op zijn of haar eigen manier, dus meestal lopen de zaken uit de hand. Uiteindelijk zullen ze ondanks hun verschillen bewijzen dat ze een familie zijn.

Vanaf 12 februari, elke maandag t/m vrijdag om 15.30 uur op Disney XD.

MARATHON
POKÉMON DAG

Vier samen met jouw vrienden, 'Pokémon Dag' op Disney XD!
Ash en zijn gele huisdier Pikachu verkennen een wereld vol krachtige wezens waarmee ze de spannendste avonturen beleven!

Kijk naar de extra lange Pokémon marathon op dinsdag 27 februari vanaf 07.00 op Disney XD.

MARATHON
PHINEAS & FERB en GROEN IN DE GROTE STAD

Geniet tijdens deze marathon boordevol afleveringen van 'Phineas & Ferb' en 'Groen in de Grote Stad'.

Het is zomervakantie en stiefbroers Phineas en Ferb besluiten van elke dag een avontuur te maken, van dood tartende achtbanen tot surfen tot het opsporen van Frankensteins hersenen. Ondertussen leidt het simpele vogelbekdier een dubbelleven als geheim 'Agent P' en gaat de strijd aan met de kwaadaardige dr. Doofenshmirtz om de wereld te redden.

Op naar de grote stad voor een straatrace met Cricket, een theepartijtje met Tilly en een episch familiegevecht om de laatste donut. Als je bij de familie Groen bent, kan er van alles gebeuren!

Vanaf 12 februari t/m 23 februari elke maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur op Disney XD.

BLOK
WAKKER WORDEN!, GROEN IN DE GROTE STAD, DE GEWELDIGE YELLOW YETI, DUCKTALES EN VIKING SKOOL

Begin de dag boordevol plezier met afleveringen van: 'Wakker Worden!', 'Groen in de Grote Stad', 'De Geweldige Yellow Yeti', 'DuckTales' en 'Viking Skool'.

Elke dag vanaf 7.00 uur op Disney XD.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers