Dit zie je in april op Disney Channel en Disney XD

zaterdag 1 april 2023
Foto: Disney Channel - © Disney 2023

Op 22 april is het Earth Day. De hele maand zijn er daarom verschillende clips over hoe we beter voor de aarde kunnen zorgen.

Dit jaar neemt Disney Channel kinderen mee in een 'funventure' met het 'Rad van de Aarde' op de zender. Door aan het rad te draaien geeft Disney Channel laagdrempelige tips aan kinderen om beter voor de aarde te zorgen. Samen met onze Earth Day ambassadeur Matheu Hinzen hopen we kinderen dit jaar nog bewuster te maken van onze prachtige planeet.


Van 1 april tot en met Earth Day, op 22 april.

NIEUWE AFLEVERINGEN
BIG CITY GREENS S3

Volg de doldwaze avonturen van de 10 jarige Cricket Groen. Een vrolijke en ondeugende plattelandsjongen die met zijn knotsgekke familie, oudere zus Tilly, vader Bill en Omie Alice, naar de grote stad verhuist. Door Cricket's aanstekelijke enthousiasme maakt hij de meest epische dingen mee en verovert hij de harten van zijn nieuwe stadsgenoten!

Vanaf 17 april, elke maandag tot en met vrijdag op Disney Channel!

NIEUW SEIZOEN
PUPPY DOG PALS S5

Bingo en Rolly's honger naar avontuur is sterker dan ooit, terwijl ze de wereld rondreizen en leuke avonturen meemaken met Puppy Playcare. Het team is terug met nieuwe vrienden Buster en Leo. Samen blijven ze doen wat nodig is om hun mensen te helpen en elkaar.

Elke maandag tot en met vrijdag om 7.30 uur op Disney Channel.

1 APRIL MARATHON
Vier 1 april met een marathon vol kattenkwaad en humor! Kijk naar series zoals 'Big City Green', 'Gravity Falls' en 'Phineas en Ferb'.

Zaterdag 1 april, vanaf 9.00 uur op Disney XD.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Amphibia S3

Anne en de Plantars komen vast te zitten in Los Angeles. Sprig, Polly en Hop Pop zullen zich moet begeven in onze moderne wereld zonder dat mensen erachter komen dat ze pratende kikkers zijn. Ondertussen moet Anne uitleggen aan haar ouders wat er allemaal aan de hand is, de Plantars beschermen tegen agenten van de overheid en zien te voorkomen dat Koning Andrias de Aarde aanvalt met zijn mechanische leger.

Vanaf 8 april, elke zaterdag en zondag om 15.30 uur op Disney XD.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers