Dit zie je deze week in 'Groenteman Op Zondag'

zaterdag 24 februari 2024
Foto: © BNNVARA 2024

Internationaal Theater Amsterdam komt met de toneelversie van 'De Wetten', de debuutroman van Connie Palmen. Uitgever Mai Spijkers reconstrueert hoe Palmens debuutroman een literaire sensatie werd.

Radio 1 Journaal presentatrice Astrid Kersseboom en dichter Joost recenseren de voorstelling 'Modderkruipers' van Yentl & De Boer en 'De Spaanse Miles Davis', een concertreeks van flamencogitarist Eric Vaarzon Morel. In de rubriek 'Teenage Kicks' een gesprek met cabaretier, muzikant en theaterregisseur Jeroen Woe over zijn vroegste culturele en muzikale invloeden. Verslaggever Raïsha Zeegelaar ging op bezoek bij het Ghetto Funk Collective.


'Groenteman Op Zondag', zondag 25 februari om 19.25 uur bij BNNVARA op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers