Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen' op NPO Radio 2

vrijdag 19 april 2024
Foto: BNNVARA - © Linda Stulic 2020

Het nieuwe album van Taylor Swift zit vol met easter eggs; verborgen hints en aanwijzingen. Kink-FM DJ Tim op hetBroek duikt in de geschiedenis van easter eggs in de muziek.

De commerciële huisartsenketen Co-Med levert ondermaatse zorg en staat financieel op omvallen, wat leidt tot woede bij huisarts Danka Stuijver.


Deze maand in Dichter op de Actualiteit: Yentl van Stokkum en Martin Rombouts. Omwonenden van een nieuw AZC in Dordrecht krijgen een bijzondere subsidieregeling aangeboden: ze mogen voor 1000 euro aan hang en sluitwerk installeren in hun huis. Gemeenteraadsleden John van der Net en Abdullah Uysal gaan erover in discussie. Eric Cantona kan naast voetballen ook zingen. Volgende week vrijdag treedt ‘The King’ op in Amsterdam met eigen muziek. Sportjournalist Michel Doodeman vertelt erover.

Journaliste Natascha van Weezel maakte voor War Child en EO een serie over intergenerationeel trauma. Samen met War Child-directeur Ernst Suur vertelt ze erover. Het leven van de visarend in de Biesbosch leest als een soap. Hij verloor z’n vrouw en z’n huis. Boswachter Harm Blom volgt het leven van de visarend op de voet. Het cabaret is in handen van Ruud Smulders, Kiki Schippers en Aron Elstak. Martijn Koning is er met de column.

'Spijkers met Koppen', zaterdag 20 april, tussen 12.00 en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers