Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen' op NPO Radio 2

vrijdag 1 maart 2024
Foto: BNNVARA - © Linda Stulic 2020

Cabaretière Mouna Laroussi breekt in haar nieuwe voorstelling een lans voor de kwetsbaren in onze samenleving. PvdA-Europarlementariër Lara Wolters is boos: na jaren leek haar anti-wegkijkwet er te komen, maar de lobby van het bedrijfsleven lijkt de strijd toch te winnen.

Anne Broeksma zag in een ayahuasca-visioen een schattig schubdier, waaraan ze in haar nieuwe boek de liefde verklaart. Journalist Bart Funnekotter over de in Berlijn gevonden Duitse RAF-terroriste Daniela Klette en haar twee gezochte partners in crime.


Acteur Dook van Dijk onderzoekt in een documentaire-serie het fenomeen ‘gips-fetisj’. Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk vertelt in zijn nieuwe boek Dit wil je écht niet weten over de wereld van cyberspionage. Verdeeldheid in Friesland over welke vorm van een skûtsje-zeilboot is toegestaan. Klaas van der Meulen en Age Veldboom gaan in debat.

Het cabaret is in handen van Patrick Nederkoorn, Kiki Schippers en Aron Elstak. Hans Sibbel is er met de column.

'Spijkers met Koppen', zaterdag 2 maart tussen 12.00 en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers