Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen' op NPO Radio 2

vrijdag 24 maart 2023
Foto: BNNVARA - © Linda Stulic 2020

Dolf Jansen en Willemijn Veenhoven presenteren vanuit Café Florin in Utrecht en de muziek is van Ilse de Lange. Op het internet gaat een wereld schuil vol gefluister, geknisper, gesmak, en gesleutel.

Theatermaker Booi Kluiving en actrice Wieke van Rosmalen zijn gefascineerd door ASMR en maken de voorstelling SatisFactory. Strafrechtadvocaat én activist Bénédicte Ficq vindt dat we allemaal de barricade op moeten voor het klimaat. Het fotoboek PR:OUD laat zien hoe 70-plussers nog vol levenslust zitten. Micaela Bartels, Noraly Beyer, Marjan Sax en Vincent Mentzel rekenen af met leeftijdspessimisme.


Danser Jan Kooijman kruipt in de huid van de Russische sterdanser Rudolf Noerejev. Sander ’t Sas maakte de podcast De TaxiOorlog. Over lek geprikte banden, intimidatie en rake klappen in de Amsterdamse taxiwereld. En bioloog Mátyás Bittenbinder vertelt ons alles over lentekriebels in de natuur. Het cabaret is in handen van Kiki Schippers, Owen Schumacher, Martijn Kardol, Ruud Smulders en Aron Elstak. De columns komen van Stefano Keizers en Teun van den Elzen.

'Spijkers met Koppen', zaterdag 25 maart tussen 12.00 en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers