'De Staat van Stasse' viert liefdesverdriet tijdens Festival van het Gebroken Hart

woensdag 8 februari 2023

Valentijnsdag is dé dag in het jaar waarop we de liefde vieren. Met anonieme liefdesbetuigingen, bossen rozen en overal rode hartjes. Maar op de vooravond van Valentijnsdag viert KRO-NCRV-presentator Stefan Stasse met sidekick Tim Daemen en muzikale gasten liefdesverdriet tijdens het Festival van het gebroken hart.

Een avondvullend radio- en theaterprogramma, live vanuit Zonnehuis in Amsterdam-Noord en rechtstreeks te horen op NPO Radio 2.


Het festival is een ode aan het gebroken hart, met muzikale optredens van onder andere Ellen ten Dame, Thijs Boontjes, Voltage en Jelka van Houten & Henry van Loon. 'BinnensteBuiten'-chefkok Ramon Brugman maakt samen met KRO-NCRV dj Gijs Staverman een troostgerecht uit hun Instagram-serie Lekkere track. Journaliste Anna Gimbrère (bekend van KRO-NCRVs 'Pointer') deelt met het publiek haar persoonlijke ervaringen met liefdesverdriet. Een avond met hartverscheurende liedjes, volop melancholie, zieltergende poëzie en persoonlijke ontboezemingen.

'Met Valentijnsdag heb ik niet zoveel, waarom alleen maar stilstaan bij de mooie kant van de liefde?', licht Stefan Stasse zijn festival toe. 'Zo werd het Festival van het gebroken hart geboren. Zwelgen in liefdesverdriet kan namelijk ook heel erg lekker zijn. Bij KRO-NCRV maken we programma’s waarin de liefde centraal staat. Op alle momenten van het leven en daar hoort liefdesverdriet ook bij.'

Line-up Festival van het gebroken hart:

Ellen ten Damme
Thijs Boontjes
Jelka van Houten & Henry van Loon
Voltage
Ramon Brugman & Gijs Staverman
Anna Gimbrère

'Festival van het gebroken hart', donderdag 9 februari om 20.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 2. De avond is tevens live te zien via NPO Radio 2 site.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers