De 'Foute Vrienden' zijn terug en maken nog steeds geen goede indruk

woensdag 9 november 2016

Van medewerker in een dierenwinkel tot schoenenverkoper en van golfinstructeur tot slager. Na het succes van het programmaformat in BelgiŽ en een goed eerste seizoen in Nederland zijn de Nederlandse 'Foute Vrienden' terug en hebben ze meer in hun mars dan ooit te voren.

Echte vrienden Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees nemen elkaar weer keihard in de zeik en belanden zo in de meest gênante situaties. Vanaf 10 november is het tweede seizoen wekelijks om 21.55 uur te zien bij RTL 5.


Om beurten krijgt één van de grappenmakers tijdens hilarische opdrachten in publieke situaties een oortje en moet hij precies doen wat hij krijgt ingefluisterd door de drie anderen. Gewaagde opmerkingen die net boven de gordel zijn (en soms eronder) vliegen random bezoekers, klanten en dagjesmensen om de oren. Weigert één van de lolbroeken een opdracht en verliest hij de aflevering, dan staat er een nóg gênantere straf te wachten. Alles wordt uiteraard vastgelegd met verborgen camera's.

In de eerste aflevering laten de vrienden zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen als opticien. Ze houden een klein marktonderzoek naar vruchtensap waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen en doen ze boodschappen met een heel apart lijstje. Als taxichauffeur moeten ze ongemakkelijke opmerkingen er doorheen zien te fietsen en de belachelijke situaties tijdens een baantje als bioscoopmedewerker zijn hélemaal niet te filmen.

'Foute Vrienden', vanaf donderdag 10 november wekelijks om 21.55 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers