D66-lijsttrekker Rob Jetten in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 21 oktober 2023

De zondag begint met Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


D66-leider Rob Jetten
Zondagmorgen is D66-lijsttrekker Rob Jetten te gast bij Rick Nieman. Dit weekend houdt D66 haar verkiezingscongres. Met welke standpunten wil de partij de kiezers overtuigen? Hoe ziet het Nederland van Rob Jetten er uit? En vooral, hoe haalbaar zijn zijn plannen?

Korpschef Henk van Essen
Traditiegetrouw komt korpschef Henk van Essen van de Nationale Politie in aanloop naar de verkiezingen met zijn visie op de toekomst van de politie. Zo staat de politiecapaciteit onder druk, wat zijn de keuzes waar de politie voor staat? Wat staat er op de prioriteitenlijst van ‘s lands hoogste politiechef.

Esther Voet en brigadegeneraal Han Bouwmeester
Het grondoffensief staat volgens Israël op het punt om te beginnen. Daarover hoofdredacteur Esther Voet van het Nieuw Israëlietisch Weekblad en brigadegeneraal Han Bouwmeester van de Nederlandse Defensie Academie.

Josse de Voogd
De verkiezingscampagnes zijn nu echt begonnen. Wat bepaalt het stemgedrag? Daarover electoraal geograaf Josse de Voogd, hij is onder andere medeauteur van De Atlas van Afgehaakt Nederland en de tv-serie 'Aangehaakt'.

'WNL Op Zondag', zondag 22 oktober om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers