CDA-prominent Onno Ruding bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 10 februari 2024

De zondag begint met Rick Nieman en WNL Op Zondag met opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagm live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Oud-minister Onno Ruding
Zondagmorgen is voormalig minister van Financiën Onno Ruding te gast bij Rick Nieman. De CDA-prominent haalt herinneringen op aan de overleden premier Dries van Agt. Ook gaat hij uitgebreid in op het verloop van de formatie en de staatsfinanciën.

Arendo Joustra
Hoe moet het verder met de formatie? Zijn er nog mogelijkheden voor een rechts kabinet nu Pieter Omtzigt uit deze formatieronde is gestapt? Daarover is journalist en schrijver Arendo Joustra te gast.

Arno Visser van Bouwend Nederland
Voorzitter Arno Visser van Bouwend Nederland over het tekort aan woningen. Wat zijn mogelijke oplossingen voor de woningnood. Zou ieder dorp en iedere stad er een straatje met nieuwe huizen bij moeten bouwen?

Esmah Lahlah en Claire Martens
Politieke nieuwkomers Esmah Lahlah van GroenLinks/PvdA en Claire Martens-America van de VVD over hun indrukwekkende maidenspeech en hun politieke drijfveren. Waar gaan zij zich de komende tijd voor inzetten in de Tweede Kamer?

'WNL Op Zondag', zondag 11 februari om 10.00 uur bij WNL op NPO 1.

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers