Cartoonito highlights februari

zaterdag 3 februari 2024
Foto: Boomerang - © Media Tornado 2022

Lu is een klein lieveheersbeestje dat net naar de kleuterschool is gegaan met haar nieuwe vriendjes. Samen verkennen ze hun gloednieuwe sociale leven via spel, muziek, grote gevoelens en nog meer plezier.

Bekijk de nieuwe afleveringen van 'Lu en de Dolle Boel' vanaf 19 februari elke dag om 15.00 uur op Cartoonito!


HIER ZIJN DE BATWHEELS
VANAF 4 FEBRUARI
Elke dag te zien om 19.30 uur

Doe de aankomende 5 weken met ons mee, waarbij elke week in het teken staat van een ander 'Batwheels'-personage dat 'de leiding neemt' over ons kanaal - Bam, Bibi, Redbird, Buff, Batwing. De heldhaftige 'Batwheels' worden in hilarische en actievolle situaties geplaatst, terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap en nog veel meer.

'Batwheels' is een geanimeerde superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaadbestrijdende voertuigen en DC-superhelden.

Hier zijn de 'Batwheels' is vanaf 4 februari om 19:30 uur te zien op Cartoonito!

Persbericht Media Tornado/Cartoonito
https://www.cartoonito.nl/
Meer artikels over Cartoonito

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers