Backstreet Boys openen Sky Radio The Christmas Station

maandag 28 november 2022
Foto: Sky Radio - © Talpa Network 2022

IT'S TIIIIIME! Jullie zaten al weken met rammelende kerstbellen te wachten, maar nu is het ein-de-lijk zover! Niemand minder dan de Amerikaanse boyband Backstreet Boys openden Sky Radio The Christmas Station en daarmee is het kerstseizoen officieel begonnen!

Vanaf nu geniet je weer 24 uur per dag non-stop van je favoriete kerstmuziek op Sky Radio.


Brian en AJ over kerst
De boyband, bekend van onder andere I Want It That Way en Larger Than Life, heeft voor het eerst in 29 jaar een volledig kerstalbum genaamd A Very Backstreet Christmas uitgebracht. De kerstman doopt daarom vandaag met de Backstreet Boys Brian en AJ Sky Radio om tot The Christmas Station.

Backstreet Boys: 'Kerst is een speciale tijd voor ons. Het gaat om familie, samenzijn en om the holiday spirit,' vertellen Brian en AJ. 'It is beginning to look a lot like Christmas. And Santa Claus is coming to town with Rudolf the Red Nosed Reindeer. So lets jingle all the way: hierbij verklaren wij, de Backstreet Boys, Sky Radio The Christmas Station geopend. Merry Christmas!'

Bekijk de officiële opening hieronder:


Sky Radio-directeur Uunco Cerfontaine: 'Het is ook een grote eer dat deze iconische groep Sky Radio The Christmas Station opent! Hun allereerste eigen kerstalbum zorgt voor een ultiem kerstgevoel en zullen we dus ook vaak terug horen op Sky Radio The Christmas Station!'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers