Babette van Veen te gast in 'RAYMANN!'

vrijdag 5 december 2014

Jörgen Raymann ontvangt deze week zangeres en actrice Babette van Veen. Babette staat bekend om haar rol als Linda in de serie 'GTST' en als een derde van de popgroep Linda Roos & Jessica.

Momenteel is ze door het hele land te zien met haar voorstelling 'Hartenvrouw' en is ze de ambassadrice van Stichting Het Vergeten Kind.


In deze zesde aflevering van 'RAYMANN!', die in het teken staat van opvoeding, bespreekt Jörgen met Babette de manier waarop zij haar twee kinderen opvoedt. Shay gaat de straat op en onderzoekt wat  de mensen vroeger vanuit huis hebben meegekregen. Tante Es is deze week op bezoek bij de beste cabaretier van Nederland, Najib Amhali, waar zij twee exclusieve nieuwtjes weet los te krijgen. Oude bekende Achmed de buurtslager speelt de Achmed's Opvoed Weetjes quiz.

In 'RAYMANN!' betaalt speelt het publiek weer mee voor het astronomische bedrag van € 150,. Met Quintis Ristie genieten we van de hilarische gesprekken die plaatsvinden bij de kapper op de Rotterdamse Kruiskade. 'RAYMANN!' wordt muzikaal begeleid door Juni Juliet’s band.

'RAYMANN!' wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.

'RAYMANN!', zaterdag 6 december om 22.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers