Art krijgt een unieke kijk in privéleven van Hugo de Jonge in 'Rooijakkers Over De Vloer'

woensdag 14 oktober 2020

Op donderdag 15 oktober is Art in Rooijakkers 'Over De Vloer' thuis te gast bij de jarige minister en vice-president Hugo de Jonge.

Hij komt er achter hoe het er aan toe gaat als de politicus De Jonge thuiskomt, zijn veel gekleurde schoenen uittrekt en vader en echtgenoot is.


Samen met dochter Sarah en Hugo gaat Art op pad en hoort dat het voor de kinderen wel eens slikken is als ze bij het doornemen van het nieuws meerdere keren stuiten op het hoofd van hun vader. Hugo vertelt innemend over de ontmoeting met Mireille en hoe zij hem scherp houdt met een kritische noot. En Art verrast De Jonge met een bezoek aan enkele openhartige oud-studiegenoten en oud-leerlingen op de plek waar hij vroeger les gaf.

'Rooijakkers Over De Vloer', sinds 3 september elke donderdag om 21.30 uur bij RTL 4 en wordt geproduceerd door Tin Can.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers