Angela Groothuizen te gast in 'RAYMANN!'

donderdag 11 december 2014

JŲrgen Raymann ontvangt deze week zangeres en presentatrice Angela Groothuizen in de uitzending. Als Dolly Dot veroverde Angela in de jaren tachtig de harten van het grote publiek.

In 1988 maakte ze de overstap naar televisie en presenteerde ze onder meer 'Wie is de Mol?'. Tegenwoordig is Angela vast jurylid van 'The Voice Kids'. Vanaf 29 januari tourt Angela samen met Nico Brandsen langs de theaters in het land met haar voorstelling 'Eeuwige Jeugd'.


In deze zevende aflevering van 'RAYMANN!', die in het teken staat van muziek, bespreekt Jörgen  met Angela  haar liefde voor muziek. Shay gaat de straat op en onderzoekt wat muziek in mensen naar boven brengt. Tante Es is deze week op bezoek bij The Queen Of Soul Edsilia Rombley. Professor Kwaku K. Kdongo en Uma Kdongo zijn deze week terug met de Kwaku Kdongo Kwis. Deze zaterdag staat de quiz in het teken van Black Music weetjes.

In 'RAYMANN!' betaalt speelt het publiek weer mee voor het astronomische bedrag van € 150,. 'RAYMANN!' wordt muzikaal begeleid door Juni Juliet's band.

'RAYMANN!' wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.

'RAYMANN', zaterdag 13 december om 22.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers