Actrice Angela Schijf geeft zichzelf bloot in 'Dat ding van Tante Es'

vrijdag 20 maart 2015

Elke zaterdagavond is het één groot feest in de achtertuin van Tante Es. En feest betekent bij Es: lekker eten, live muziek en veel gezellige gasten. Deze week zijn dat Angela Schijf, Dré en Rox Hazes en Martijn Fischer.

Actrice Angela Schijf, o.a. bekend van haar hoofdrol in de televisieserie Flikken Maasstricht is te gast bij Tante Es.Tante Es praat met haar over haar kinderen, het theaterstuk waarin ze speelt met haar eigen man, en Tante Es leert haar Surinaams yoga.


Dré en Rox Hazes komen samen met Martijn Fischer ook nog even langs op het feestje. Ze hebben het over de Holland Zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome, de populariteit van Hazes in Suriname en de gelijkenissen tussen Martijn en André. Tante Es ging op bezoek bij hun goede vriend Jeroen van der Boom om hem uit te horen over Dré en Rox.
 
Dré, Rox en Martijn sluiten het feestje op passende wijze af met de Hazeshit 'Het laatste Rondje'.

Net als elke week onderbreekt Tante Es het feestje om naar haar favoriete soap te kijken: 'Sopo'. 'Dat ding van Tante Es' wordt muzikaal begeleid door Dana Fung Loy.

Over Jörgen Raymann/Tante Es
Tante Es is een typetje van cabaretier en presentator Jörgen Raymann. Hij startte zijn carrière in 1995 met een oudejaarsconferentie in Suriname. Zijn definitieve doorbraak in Nederland beleefde hij in 2001 met het latenightprogramma Raymann is Laat ( later zo:RAYMANN).
 
'Dat ding van Tante Es', zaterdag 21 maart om 22.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers