Achtste seizoen succesformule 'Grenzeloos Verliefd' bij Net5

maandag 25 augustus 2014

Van Limburg naar Lombok verhuizen of bij de ouders van je Chileense vriend intrekken; in 'Grenzeloos Verliefd' geven verliefde Nederlanders alles op om bij hun buitenlandse relaties te gaan wonen.

Ze volgen hun hart, gooien het roer radicaal om en verlaten ons kikkerlandje voor hun grote liefde over de grens. Maar ook in de achtste reeks van het succesvolle programma blijkt weer dat emigreren niet makkelijk is. Zo lust de Nederlandse Rob niets wat er in Zuid-Korea wordt geserveerd en mag Romy in Tunesië absoluut niet alleen over straat. Overwint liefde alle cultuurverschillen?


In 'Grenzeloos Verliefd' emigreren dappere landgenoten naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De tortelduifjes laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur.

Zo ook Romy, die vol voor de Tunesiër Ala valt. Na haar studie zegt ze haar familie, baan en hoge judoniveau gedag om zich in Tunesië te vestigen. Maar hiervoor geeft ze een groot deel van haar vrijheid op, want ze mag niet alleen over straat en kan bijna niet communiceren met de locals vanwege de taalbarrière. Ook Ellen laat alles achter om bij haar geliefde Prema uit Indonesië te wonen. Maar blijft het verliefde gevoel als ze moet leven zonder warm water of normaal toilet en ze religieuze verplichtingen krijgt opgelegd?

Nederlandse man naar Zuid-Korea
Dit seizoen emigreert er ook een man voor zijn buitenlandse liefde. De Nederlandse Rob valt als een blok voor de Zuid-Koreaanse Min Jee en trekt bij haar in. Dit is geen makkelijke beslissing, want Rob spreekt de taal niet, lust niets wat er op de menukaart staat en is als buitenlander een attractie voor de bevolking. Is zijn liefde voor Min Jee groot genoeg om al deze cultuurverschillen voor lief te nemen?

Grenzeloos Verliefd wordt geproduceerd door SNP Media.

'Grenzeloos Verliefd' – seizoen 8, vanaf dinsdag 26 augustus wekelijks om 20.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers