Zondag 7 juli op NPO Extra: 'From South East With Love'

zaterdag 6 juli 2024

Registratie van de feestelijke, tweede editie van 'From South East With Love' in het Concertgebouw Amsterdam die plaatsvond op 20 mei 2024.

Je hoort een nieuwe lichting van de beste artiesten uit Zuidoost – het creatief meest veelzijdige stadsdeel van Amsterdam – in de mooiste concertzaal van de stad. Centraal staat de liefde voor muziek in een uniek concert waarin de verbinding van culturen, de muzikale rijkdom van Amsterdam en Zuidoost gevierd wordt. Met als thema: ONE FAMILY.


Optredens van o.a. fluitist Ronald Snijders, soulzangers Sarah-Jane, sitarvirtuoos Siddhart Kishna, pianist Dywel Braaf, multi-intrumentalist Bnnyhunna, gitarist Yvette Terpstra, soulzanger Bryan B, zangeres Kristina Kovalyova, zangeres Bahghi, gospelkoor Wazzup Singers,, bassist Azubike Onwuka, zangers van Black Harmony, ODM-Koor, zangeres Geneev, zangeres Nai Barghouti,  R&B talent Rusky, gitarist Orville Breeveld, rapper Glen Faria, Graziëla en Annemarie Hunsel en B!MS Singers.

Allen worden begeleid door het Southeast All Stars Ensemble o.l.v. Benny Alwart. De presentatie is in handen van Lucinda Sedoc en Carolina Mout.

'From South East With Love', zondag 7 juli om 21.55 uur op NPO 2 Extra.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers