Dit hoor je zaterdag in 'FM op 5'

vrijdag 5 juli 2024

Felix belt met John Spencer. Bijna 40 was hij toen hij begin jaren '80 opeens de ene na de andere Rock & Roll-plaat de hitparade in zong. Engelse klassiekers in een Nederlands jasje. Nu is hij bijna 80 en nog steeds niet achter de geraniums.

Verder ZZ Top: maandag staan ze in AFAS Live. Felix praat met de Vlaamse kunstenaar Koen Brans die fan is van de band, zelfs in een ZZ Top Tribute band speelt en op zeer ironische wijze een ontmoeting met zijn idolen misliep. Toen de zanger van de band zijn winkel in Lommel binnenliep, deed Koen net een dutje.


Verder luisteraar Rosina over haar belevenissen met Willie Nelson, Serge-Henri Valcke over zijn favoriete nummer aller tijden én een hommage van Paul Boerboom aan Yves Montand. Met zijn chanson La Byciclette (niet te verwarren met À Byciclette). Dat werd geschreven in 1968. Het jaar dat de Nederlander Jan Janssen de Tour won en de Belg Herman van Springel 2e werd op 38".

'FM op 5', zaterdag 6 jul, tussen 10.00 en 12.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 5.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers