'De Faker Feestmaand' gaat van start

zondag 3 december 2023
Foto: © AVROTROS 2023

Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?

Presentatoren Joris Marseille, Evita Mac-nack en Annabelle Zandbergen in team Groen nemen het op tegen acteurs Jay Pothof, Harvey Elgood en Florien Ferdinandus in team Rood. Ze gaan langs bij gezinnen tijdens de feestelijke decembermaand om erachter te komen welk gezinslid de Faker is.


De familie Dessing uit Utrecht bereidt zich in de eerste aflevering voor op de komst van de Sint. Lukt het Evita Mac-nack om de Faker te vinden in dit gezin?

'De Faker Feestmaand', maandag 4 december om 18.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers