Oud-informateur Uri Rosenthal bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 2 december 2023

De zondag begint met Rick Nieman. In 'WNL Op Zondag' is er ruimte voor opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er dit seizoen extra aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam op NPO 1.


Oud-informateur Uri Rosenthal
Zondagmorgen is oud-informateur en voormalig VVD-minister Uri Rosenthal te gast bij Rick Nieman. Over de actuele ontwikkelingen in de Haagse politiek en de kunst van het formeren. Hoe verder met de vorming van een nieuw kabinet?

CDA-senator Madeleine van Toorenburg en columnist Zihni Özdil
CDA-senator Madeleine van Toorenburg en columnist Zihni Özdil van EW Magazine helpen de informateur een handje. Wat zijn de mogelijkheden om tot een nieuw kabinet te komen. Zou een extraparlementair zakenkabinet de oplossing zijn?

Rob de Wijk
De oorlog in Oekraïne is een uitputtingsslag geworden, er zit nauwelijks beweging in het front. Is het tijd voor een staakt-het-vuren? Daarover hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk van de internationale denktank HCSS.

Schrijver Leon de Winter
Schrijver Leon de Winter is te gast bij Rick Nieman. Over zijn nieuwste boek Stad van de honden, zijn 50-jarige schrijverschap en de laatste ontwikkelingen in Israël.

'WNL Op Zondag', zondag 3 december om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers