Nieuw seizoen 'Maestro' van start bij AVROTROS

zaterdag 2 december 2023
Foto: AVROTROS - © Elvin Boer 2023

Artiest en schrijver Pepijn Lanen, muzikant Frédérique Spigt, zanger Ammar Bozoglu, acteur Tjitske Reidinga, stand-up comedian Glodi Lugungu, presentator en acteur Chris Zegers en presentator en journalist Roos Moggré duiken, onder leiding van presentator Frits Sissing, in de wereld van de vierkwartsmaten, partituren en slagpatronen.

Dirigent en pianist Ed Spanjaard is de juryvoorzitter. Hij voorziet samen met Dominic Seldis en Isabelle van Keulen de deelnemers op de bok van commentaar en cijfers. Wie kan de rust bewaren, heeft de meeste feeling met de muziek en hanteert de baton het beste?


'Maestro', vanaf zondag 3 december om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers