2 Glazen Huis-dj's testen positief op corona: '3FM Serious Request' gaat door!

dinsdag 20 december 2022
Foto: NPO 3FM/Ben Houdijk

Glazen Huis-dj's Rob Janssen en Sophie Hijlkema zijn vanavond positief getest op corona en gaan vanaf nu met Barend van Deelen in quarantaine. Het drietal heeft gezamenlijk besloten om door te gaan met hun actie voor Het Vergeten Kind.

Ze zetten zich tot kerstavond dag en nacht in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vergeten kinderen van Nederland.


De dj’s hebben vanavond een gesprek gehad met de huisarts en voelen zich goed genoeg om door te gaan met '3FM Serious Request'. Zij blijven de rest van de week onder toezicht van de huisarts.

Gasten die langskomen bij het Glazen Huis doen hun gesprekken met de dj’s via de brievenbus, net als alle bezoekers van '3FM Serious Request'. De geplande optredens kunnen doorgaan en vinden plaats in de buurt van het huis. Bezoekers kunnen nog steeds naar De Nieuwe Stad in Amersfoort komen om de optredens bij te wonen, zij lopen op die manier geen gevaar op besmetting.


Lees ook:
'3FM Serious Request' van start met Glazen Huis in Amersfoort

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers