Volgende week in 'Kunststof Radio': Linda Hakeboom, Thema polarisatie, Jasper Abels

zondag 19 november 2023
Foto: © NTR 2022

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 20 november – Linda Hakeboom, documentairemaker, schrijver en presentator
Afgelopen week verscheen het boek ‘Alleen nog vandaag’, het debuut van presentator en documentairemaker Linda Hakeboom. Het gaat over haar strijd tegen borstkanker en de impact van het opgroeien in een onveilig klimaat. Hakeboom ontving de Televizier-Ster voor ‘Linda’s Kankerverhaal’, een online webserie over haar ziekte.                                                      


Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Dinsdag 21 november – Themauitzending polarisatie
We kunnen morgen kiezen uit een groot aantal politieke partijen. Blijkbaar is ons land verdeeld. Maar de vaak genoemde ‘kloof’ die ons scheidt, bestaat die echt? En wat betekent de vermeende polarisatie voor ons bestuur? Een gesprek met journalist Margriet Oostveen van de Volkskrant en professor in de filosofie Rutger Claassen van de Universiteit Utrecht.

Presentatie: Frénk van der Linden

Woensdag 22 november – Geen Kunststof i.v.m. verkiezingsuitzending NPO Radio 1

Donderdag 23 november – Jasper Abels, modefotograaf
Op 27 november wordt op NPO 2 de documentaire ‘Pretty Sorrow’ uitgezonden, over modefotograaf Jasper Abels. De film gaat over zijn carrière en de invloed van het verlies van zijn broer en zus aan suïcide. Zijn werk is momenteel ook te zien in museum Ton Schulten in Ootmarsum.

Presentatie: Willemijn Veenhoven

'Kunststof Radio', maandag 20 november t/m donderdag 23 november tussen 19.00 en 20.00 uur bij de NTR NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De jonge moeder Isabel Green probeert de familieboerderij te runnen en voor de kinderen te zorgen, terwijl haar echtgenoot aan het front dient. Nanny McPhee, de magische kinderjuf, komt haar te hulp. Ze wil Isabels kinderen en hun twee verwende neefjes, die eveneens op de boerderij logeren, vijf belangrijke levenslessen leren: niet vechten, delen met anderen, behulpzaam zijn, samenwerken en vertrouwen hebben.

'Nanny McPhee and the Big Bang', film uit 2010 met oa. Emma Thompson, om 22.30 uur op Net5.

Dossiers