'Leven Zonder Letters' gaat Hans helpen

zondag 19 november 2023
Foto: AVROTROS - © Elvin Boer 2023

Frans Bauer daagt twaalf mensen die laaggeletterd zijn uit om hun grootste onzekerheid te lijf te gaan. Hun droom uit te laten komen. Maar vooral om te laten zien dat wanneer je om hulp vraagt er heel veel mogelijk is.

Hans kan door zijn laaggeletterdheid zijn grote passie, vrachtwagenchauffeur, niet meer uitoefenen als de computer zijn intrede doet. Nu is hij orderpicker in het magazijn maar het chauffeursbloed stroomt nog steeds door zijn aderen. Frans daagt Hans uit om toch aan de slag te gaan met zijn angst voor computers. Met haar zoon als grote inspiratie is Angelina weer terug naar de schoolbanken gegaan. Ze wil actrice worden, maar een tekst uit het hoofd leren, moeilijke woorden lezen en het inleven in een karakter is lastig. Frans helpt Angelina bij haar eerste stapjes op het gebied van acteren.


'Leven Zonder Letters', maandag 20 november om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De jonge moeder Isabel Green probeert de familieboerderij te runnen en voor de kinderen te zorgen, terwijl haar echtgenoot aan het front dient. Nanny McPhee, de magische kinderjuf, komt haar te hulp. Ze wil Isabels kinderen en hun twee verwende neefjes, die eveneens op de boerderij logeren, vijf belangrijke levenslessen leren: niet vechten, delen met anderen, behulpzaam zijn, samenwerken en vertrouwen hebben.

'Nanny McPhee and the Big Bang', film uit 2010 met oa. Emma Thompson, om 22.30 uur op Net5.

Dossiers