'Leven Zonder Letters' gaat Hans helpen

zondag 19 november 2023
Foto: AVROTROS - © Elvin Boer 2023

Frans Bauer daagt twaalf mensen die laaggeletterd zijn uit om hun grootste onzekerheid te lijf te gaan. Hun droom uit te laten komen. Maar vooral om te laten zien dat wanneer je om hulp vraagt er heel veel mogelijk is.

Hans kan door zijn laaggeletterdheid zijn grote passie, vrachtwagenchauffeur, niet meer uitoefenen als de computer zijn intrede doet. Nu is hij orderpicker in het magazijn maar het chauffeursbloed stroomt nog steeds door zijn aderen. Frans daagt Hans uit om toch aan de slag te gaan met zijn angst voor computers. Met haar zoon als grote inspiratie is Angelina weer terug naar de schoolbanken gegaan. Ze wil actrice worden, maar een tekst uit het hoofd leren, moeilijke woorden lezen en het inleven in een karakter is lastig. Frans helpt Angelina bij haar eerste stapjes op het gebied van acteren.


'Leven Zonder Letters', maandag 20 november om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers