Wolfs in nauwe schoentjes in 'Flikken Maastricht'

donderdag 18 april 2024
Foto: AVROTROS - © William Rutten 2024

Wolfs wordt in Amsterdam vastgehouden door collega's die willen weten wat hij met de vermoorde zoon van Ben Swart te maken heeft.

Eva hoort dat het lijk voor de deur van De Ponti een student aan de kunstacademie is, dezelfde academie die door Nico wordt bezocht. In een auto gebruikt bij die moord wordt DNA van Tjong, de vriend van Maurice, aangetroffen.


'Flikken Maastricht', vrijdag 19 april om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers