Actrice Toprak Yalçiner is vrijdag 'De Geknipte Gast'

donderdag 18 april 2024
Foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021

Actrice Toprak Yalçiner kwam als kleuter met haar moeder en haar zeven jaar oudere zus vanuit Turkije naar Nederland, waar haar vader inmiddels al een eigen bestaan had opgebouwd.

Haar moeder voedde uiteindelijk de twee zussen op. Toprak dacht daardoor altijd dat ze ook alleenstaande moeder zou worden. Totdat ze haar huidige vriend ontmoette en hij haar weer in de liefde liet geloven.


'De Geknipte Gast', vrijdag 19 april om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers