'Volle Zalen' opent het nieuwe seizoen met Francis van Broekhuizen

dinsdag 16 april 2024
Foto: AVROTROS - © Ruud Baan 2020

In tv-programma's is Francis van Broekhuizen (48) een graag geziene gast, toch is ze vooral een buitengewoon getalenteerde sopraan.

Haar voorstelling Schandalig Mooie Opera is een ode aan de operawereld met al zijn drama en emotie. Waarop valt haar liefde voor de opera terug te voeren? Vindt ze dat ze genoeg erkenning heeft gekregen? Of zit haar tv-roem haar ook wel eens in de weg?


Van Broekhuizen wil opera populair maken onder de 'gewone' mensen, zegt ze in 'Volle Zalen'. Waarom is dat haar missie? Samen met Maas brengt ze een bezoek aan Nationale Opera & Ballet, waar ze vorig jaar glorieerde in de bewierookte opera Animal Farm. Had de geboren Haagse graag een internationale carrière gehad?

'Volle Zalen', woensdag 17 april om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers