NPO BLEND 'All-time Hiphop and R&B Top 1000 'van start

maandag 10 juni 2024
© NPO 2024

Erykah Badu, Lauryn Hill en Dr. Dre. Maar ook Nederlandse acts als Arnhemgewijs, Extince en Postmen. Ze komen allemaal voorbij in de NPO BLEND 'All-time Hiphop and R&B Top 1000', de allereerste hitlijst op de experimentele zender NPO BLEND.

De afgelopen week hebben luisteraars gestemd op hun favoriete hiphop en R&B hits en vanochtend is het aftellen naar de nummer 1 begonnen. De NPO BLEND 'All-time Hiphop and R&B Top 1000' is maandag tot en met donderdag tussen 07.00 en 20.00 uur en vrijdag tussen  07.00 en 17.00 uur te horen op NPO BLEND.


Wie uiteindelijk de nieuwe lijst aanvoert is nog een hele week spannend. Via het NPO BLEND Insagram-account kan nog tot tot vrijdag gestemd worden op de de vijf kanshebbers:

Beyonce Ft. Jay-Z - Crazy In Love
Blackstreet Ft. Dr. Dre & Queen Penn - No Diggity
Lauryn Hill - Doo Wop (That Thing)
Postmen - Cocktail
Def Rhymz Ft. Lloyd De Meza - Schudden

Maar naast deze top vijf staat de lijst vol met grote hits die je nergens anders op de Nederlandse radio hoort. En waarvan bijna de helft, ruim 400 tracks, is gemaakt door vrouwelijke artiesten.

De NPO BLEND 'All-Time Hiphop and R&B Top 1000' is van maandag tot en met donderdag te horen tussen 07.00 en 20.00 uur, en vrijdag tussen  07.00 en 17.00 uur. Van maandag tot en met donderdag hoor je tussen 20.00 en 21.00 uur een mix van de grootste hits van die dag en op vrijdag is er de officiële Top 1000 afterparty met Shay & Friends!

NPO BLEND
NPO BLEND is een pilot van de publieke omroep en minimaal een jaar lang te beluisteren via NPO Luister, DAB+ en npoblend.nl. De pilotzender richt zich op de generaties die met NPO FunX zijn opgegroeid en nu een volwassen geluid willen horen. NPO BLEND biedt luisteraars tussen de 35 en 54 jaar een gevarieerde mix van R&B, afro, neo soul, hiphop en classics uit de nineties en zeroes. Tijdens de gepresenteerde programma’s is er volop ruimte voor nieuws, cultuur en verhalen die de doelgroep aanspreken. Ga voor meer informatie naar npoblend.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers