Zonder enige ervaring waagt Amy Sonck zich aan een motorcross jump in 'Make it Happen!'

vrijdag 16 juni 2023
Foto: VTM GO - © DPG Media 2023

Waanzin! Dat Amy Sonck een passie heeft voor extreme sporten, bewijst ze opnieuw in twee nieuwe afleveringen van 'Extramy', vanaf zaterdag 17 juni exclusief op VTM GO.

Daarin waagt ze zich aan motorcross en stuntvliegen. Niemand minder dan tienvoudig wereldkampioen Stefan Everts en zijn zoon Liam Everts - die afgelopen zondag nog zijn eerste Grand Prix won - zullen haar coachen tijdens het motorcrossen. Nooit eerder deed Amy aan motorsport, maar dat is er allesbehalve aan te zien. Na enkele succesvolle rondjes op het circuit, hebben Stefan en Liam nog een extra challenge voor haar in petto. 'Zojuist moest ik nog de basics leren en nu moet ik opeens proberen te springen. Dat kan toch echt fout lopen?', reageert Amy onzeker. 'Dat zou kunnen, maar we zijn nu zo ver geraakt. Als je valt, staan we voor je klaar', motiveert Stefan haar. Slaagt ze erin of niet?'Extramy', elke zaterdag twee nieuwe afleveringen, exclusief op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers