ZES zendt alle hoogtepunten van The Emmy Awards 2018 uit

donderdag 20 september 2018

Vrijdag 21 september zet ZES het weekend in stijl in met een uitgebreide samenvatting van de 70ste editie van The Emmy Awards 2018.

Alle hoogtepunten komen aan bod tijdens de uitzending. De meest uitzonderlijke televisieprestaties kregen eerder deze week, op maandag 17 september, opnieuw hun moment in de spotlights, maar wie sleepte de meeste beeldjes in de wacht?


Dit jaar vond de uitreiking van de prestigieuze Amerikaanse awardshow plaats in het Nokia Theatre in Los Angeles. Michael Che en Colin Jost, beiden onder meer bekend van 'Saturday Night Live', waren de gastheren van dienst. Eén van de grootste kanshebbers met maar liefst 22 nominaties was de HBO-reeks 'Game Of Thrones'.

Samenvatting van The Emmy Awards 2018, vrijdag 21 september om 20.35 uur op ZES.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers