ZES doopt april om tot supermaand met de stoerste superhelden

zondag 31 maart 2019

Vanaf maandag 1 april wordt ZES omgedoopt tot superzender, met elke dag superheldenfilms –en series in prime time. Onder het motto 'superveel superheroes' krijg je de hele maand april de beste superhelden –en heldinnen te zien op ZES – allemaal rechtstreeks uit de USA uiteraard.

Op maandag start het nieuwe seizoen van 'Gotham', op dinsdag is 'Supernatural' te zien op ZES en op woensdag spelen vier weken lang de beste superheldenfilms. Op donderdag is het nieuwe seizoen van 'Legends of Tomorrow' te zien en 'Smallville' sluit op vrijdag de werkweek af. Op zaterdag is 'Supergirl' terug met gloednieuwe afleveringen en op zondag is er opnieuw een spannende, supernaturalfilm.


Ook de ZES-baseline draagt de hele maand lang een superjasje, met 'Superveel Superheroes' staat april in de kijker als supermaand.

De maand wordt afgetrapt op maandag 1 april (neen, dit is geen mop) door het nieuwe seizoen van 'Gotham'. In een wereld voor het bestaan van de superheld Batman krijgen de inwoners van Gotham City te maken met heel wat superschurken. James Gordon blijft strijden tegen de criminaliteit. Ook dinsdag staat er een sterke serie op het programma, in het nieuwe seizoen van 'Supernatural' gaan de broers Sam en Dean de strijd weer aan met bovennatuurlijke gangsters die zich op aarde verschuilen.

Elke woensdagavond van april is er een spannende superheldenfilm, de eerste superheldin van de maand is zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Als Catwoman balanceert Halle Berry met haar katachtige intuïtie op de grens van goed en kwaad.

Donderdag is het de beurt aan de 'Legends of Tomorrow' om de avond te vullen, in het derde seizoen van de serie reizen de Legends weer door de tijd om de bad guys te pakken te krijgen. Op vrijdag zorgen Clark Kent en Lois Lane in 'Smallville' voor een superheldhaftige afsluiter van de werkweek. De jonge Clark Kent neemt het op tegen allerlei kwaad en wordt stilaan klaargestoomd om zijn rol als Superman in te vullen.

Zaterdag is het dan weer de beurt aan een erg straffe madam, 'Supergirl'. Het nichtje van Superman kan perfect haar mannetje staan en toont dat ook in het nieuwe seizoen van de reeks. Geen kwaad is te groot voor deze powerchick.

Zondag schakelen we eventjes over naar de supernatural vibes met elke zondagavond een spannende film. Op zondag 7 april staat er meteen een première op het menu, namelijk die van 'The Conjuring'. In de huiveringwekkende horrorfilm kruipen Patrick Wilson en Vera Farmiga in de huid van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Het koppel schiet te hulp wanneer een gezin door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt ...

Maandag om 20u35: 'Gotham'
Dinsdag om 20u35: 'Supernatural'
Woensdag om 20u35: 'Catwoman' met o.a. Halle Berry
Donderdag om 20u35: 'DC Legends Of Tomorrow'
Vrijdag om 20u35: 'Smallville'
Zaterdag om 20u30: 'Supergirl'
Zondag om 20u35: de première van 'The Conjuring' met o.a. Patrick Wilson

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers