Worden de finalisten van 'De Grootste Lefgozer' genekt door plankenkoorts?

maandag 27 juni 2022
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2022

Op dinsdag 28 juni wordt duidelijk wie van de drie overgebleven lefgozers nu écht het meeste lef heeft. Seda, Anthony of Mohamed: wie sleept de titel van 'De Grootste Lefgozer' in de wacht?

Tijdens de finale-aflevering hangt er behoorlijk wat elektriciteit in de lucht. De lefgozers moeten plaatsnemen in 'Old Sparky', een legendarische elektrische stoel waarin volgens de legendes meer dan 500 moordenaars de dood vonden. Zo ver komt het in 'De Grootste Lefgozer' natuurlijk niet, maar 'Old Sparky' jaagt wel flink wat stroom door het lichaam van de lefgozers. Welke lefgozer blijft het langst aan de stroom hangen?  In de tweede proef wordt het lachen geblazen. Of net niet? De drie kandidaten worden op een theaterpodium gedropt om voor een livepubliek een stand-up comedy show te geven. Wie tapt de beste moppen? Bij lefgozer Anthony loopt de plankenkoorts hoog op...

In de finaleproef worden de twee finalisten levend begraven. Alsof dat niet erg genoeg is, krijgen ze een hoop vieze dingen in hun kist gesmeten - van muizen tot stinkende rotte vis. Wie houdt vol en wordt 'De Grootste Lefgozer'?

'De Grootste Lefgozer', dinsdag 28 juni om 21.20 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers