Woensdag spectaculaire allerlaatste 'Aspe'-aflevering

dinsdag 3 juni 2014

Gemiddeld 815.000 'Aspe'-liefhebbers leefden dit seizoen week na week mee met de spannende misdaadzaken waarin hoofdinspecteur Van In zich vastbeet.

De policier klokt af op een marktaandeel van 30,2% (VVA 18-54, alle cijfers live +6). Dat 'Aspe' er in de slotreeks nog een stevige lap op heeft gegeven, is duidelijk. In de aller-allerlaatste aflevering op woensdag 4 juni 2014 knalt de hoofdinspecteur nog een aller-allerlaatste keer.


Vorige week eindigde het eerste deel van de spannende seizoensfinale met een cliffhanger van formaat. Van In (Herbert Flack) hoorde via de telefoon hoe zijn dochter Sarah (Gemma Braeckman) werd ontvoerd. In het vervolg op woensdag 4 juni zet Van In alles op alles om Sarah terug te vinden. De vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van het hele team worden zwaar op de proef gesteld, want iedereen moet tot het uiterste gaan.

Voorlopig is er echter geen spoor van Sarah of haar ontvoerders. Het onderzoek leidt de speurders naar de Orde van Halewijn, een geheim genootschap. Eenmaal per jaar, op 31 oktober, houden zij een ritueel waarbij een jonge maagd wordt geofferd. Iedereen beseft dat Sarah mogelijk het volgende slachtoffer is. Bovendien nadert het offermoment en wordt het een race tegen de tijd om haar terug te vinden...

Kan Van In zijn dochter redden uit de klauwen van het geheime genootschap? Geven inspecteurs Neels (Maaike Cafmeyer) en Franckx (Louis Talpe) toe aan hun gevoelens voor elkaar? Wie wordt door commissaris De Kee (Michel Van Dousselaere) aangeduid als zijn opvolger? En met welke ontknoping gaat dit finale 'Aspe'-seizoen de geschiedenis in? Ontdek alle antwoorden in de slotaflevering op woensdag 4 juni.

'Aspe', woensdag 4 juni om 21.45 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers