Wat goed! Nieuw seizoen van 'Chateau Meiland' op komst!

donderdag 8 september 2022
Foto: Play5 - © SBS Belgium 2022

Goed nieuws voor de fans van de Meilandjes! Zij kunnen vanaf 21 september terecht op Play5 voor een nieuw seizoen van 'Chateau Meiland'.

Al zes seizoenen lang geeft de Nederlandse familie een inkijk hun soms ietwat chaotische leven. En ook in het zevende seizoen staan er enkele spannende dingen te gebeuren.In het vorige seizoen verhuisde de sympathieke familie naar een villa in Noordwijk, maar na een jaar komen er toch enkele minpunten aan het licht. Daarom beslissen ze om opnieuw te verhuizen naar een huis wat verderop. Hoewel de Meilandjes ervaren verhuizers zijn, verloopt ook deze verhuis niet zonder gekibbel, discussie en stress. 

Naast de verhuis zijn het voor Maxime en Leroy ook spannende dagen. Zij zijn volop bezig met het plannen van hun trouw. En ook dat brengt natuurlijk de nodige stress en chaos mee. De avonturen van Martien Meiland en zijn gezin kan je volgen vanaf 21 september op Play5. 

'Chateau Meiland' vanaf 21 september op Play5 en Goplay.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers