Van In en Versavel opnieuw samen het veld in 'Aspe'

dinsdag 13 mei 2014

Vorige week kwam er een einde aan de vijf jaar durende samenwerking tussen Van In (Herbert Flack) en zijn politiepartner De Maegd (Ludo Hoogmartens). Die laatste besloot een stap opzij te zetten en voluit te kiezen voor een nieuw leven met zijn partner Dagmar (Tania Kloek).

De lege plaats in het team van commissaris De Kee (Michel Van Dousselaere) wordt dankzij de terugkeer van inspecteur Guido Versavel (Lucas Van den Eynde) echter bijzonder snel ingevuld.

Op woensdag 14 mei gaan Van In en Versavel terug het veld in alsof het nooit anders is geweest. Ze buigen zich over de moord op Bertrand Deroo (Peter Bastiaensen), topman van Finvest en echtgenoot van Ruth (Liesa Naert). De man wordt dood teruggevonden in zijn hotelkamer. Het onderzoek wijst uit dat Deroo de avond voordien had deelgenomen aan een sleutelparty, georganiseerd door Marc Verhaegen (Pepijn Coudron), de manager van het hotel, en diens vrouw Liese (Joke De Bruyn). Maar al snel blijkt dat Verhaegen de speurders niet alles heeft verteld.

Het team van de eerste dagen mag dan wel herenigd zijn, dat betekent niet dat het onderzoek vlekkeloos verloopt. Versavel is erg zwijgzaam over zijn verblijf in Afrika en over de reden van zijn terugkeer, terwijl Carine Neels (Maaike Cafmeyer) oog in oog komt te staan met de vader van haar dochter Loes. En dan is er nog Van In, die voor een verscheurende keuze komt te staan: Eva of Hannelore...

'Aspe', woensdag 14 mei om 21.15 uur op VTM.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers