Tweede seizoen voor de politieserie 'T.'

donderdag 7 mei 2015

Het is intussen zeker dat de fictiereeks T. een vervolg krijgt. Binnenkort starten de opnames voor de tweede reeks. Het opnameblok van het eerste seizoen is intussen afgerond, en zal komend seizoen te zien zijn op Eén.

De hoofdrollen voor de fictiereeks 'T.' zijn weggelegd voor Koen De Bouw en Ella Leyers. Koen De Bouw kruipt in de huid van Jasper Teerlinck, een eigenzinnige maar briljante professor in de criminologie aan de universiteit van Antwerpen. Ella Leyers speelt de rol van inspecteur Donckers van de Federale Gerechtelijke Politie. In het eerste seizoen komen ze elkaar tegen in een verkrachtingszaak, die Donckers maar niet opgelost krijgt. Op dat moment roept zij de hulp in van haar oud-professor. Het begin van een intense samenwerking.

De makers
De reeks is bedacht en geschreven door Paul Piedfort (De hel van Tanger, De Rodenburgs, Albert II en Aspe) en wordt geproduceerd door Skyline Entertainment/deMENSEN.

Hoofdregisseur en vormgever is Indra Siera (Oud België). De productie is in handen van Eric Wirix en Frédéric Gies. Verder zullen ook Tim Mielants (Cordon) en Gijs Polspoel (Red Sonja) een aantal afleveringen regisseren.

'T.' wordt gerealiseerd in samenwerking met de stad Antwerpen en de universiteit Antwerpen.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers