Thomas Vanderveken start met nieuw seizoen van 'Beste Vrienden' op En

vrijdag 22 maart 2013

Vanaf 23 maart presenteert Thomas Vanderveken een nieuwe reeks van 'Beste Vrienden' op En. Daarin trekken elke week twee bekende vriendenduo's naar een voor hen nog onbekende zonnige bestemming.

Ze strijden er tegen elkaar in een ontwapenende zoektocht naar een plaatselijk symbool van vriendschap.


In een nieuw seizoen van 'Beste vrienden' nodigt Thomas Vanderveken elke week twee bekende vriendenduo's uit in een zuiders buitenland. De BV’s – of beste vrienden – gaan er op zoek naar een symbool van de vriendschap, een opdracht waarvoor ze samen verschillende hindernissen moeten overwinnen. Hun vriendschap kan hen helpen om de opdrachten tot een goed einde te brengen.

De vriendenduo’s weten vooraf niet waar ze naartoe gaan of wie het andere vriendenduo is, dat ontdekken ze pas op de luchthaven. Terwijl ze samen met een goede vriend, op vele kilometers van huis, op ontdekkingstocht gaan naar de vriendschap, leert de kijker hen op een andere manier kennen. Zo vechten Peter Van de Veire en Jani Kazaltzis onder de zuiderse zon een vriendschappelijk robbertje uit met Bart De Pauw en Tom Waes. In een andere aflevering nemen Kevin Janssens en Sean Dhondt het op tegen Showbizz Bart en Kadèr Gürbüz.

Na zes afleveringen treffen de drie beste duo's elkaar in de finale op zaterdag 11 mei. Hoe goed kennen de duo's elkaar? Welk paar is het best op elkaar ingespeeld? En welke vrienden kennen elkaars kleine kantjes en kunnen daar ook mee leven?

Aflevering 1: Azoren, Portugal

Gasten: Jani Kazaltzis en Peter Van de Veire, Tom Waes en Bart De Pauw
Jani ontmoette Peter bij De provincieshow, waar Jani als stylist werkte. Jani deed daar de styling van Peter en zo werden ze vrienden. Maar wat als de rollen worden omgedraaid? Wat gebeurt er als Peter iemand moet stylen zonder het deskundig advies van zijn goede vriend Jani?

Bart en Tom bewonderen elkaar. Ze hebben al vaak samengewerkt. Vooral in Bart zijn shows. Ook buiten het werk kunnen ze steeds op elkaar rekenen. Maar wat gebeurt er als de ene vriend de andere blindelings moet vertrouwen? Overwint Bart zijn trauma voor paardrijden? En vertrouwt hij Tom als duikinstructeur?

'Beste Vrienden', vanaf zaterdag 23 maart wekelijks om 20.45 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers