Start nieuwe opnames 'Spoed 24/7' in Gent

dinsdag 9 oktober 2018

Goed nieuws voor de fans van 'Spoed 24/7': de makers beginnen deze maand nog, op 29 oktober, aan de opnames voor het vijfde seizoen. Dat speelt zich af op een nieuwe locatie: het Universitair Ziekenhuis Gent.

Opnieuw volgen de makers zes weken lang het geëngageerde team van de spoedgevallendienst.
Vooraleer het de beurt is aan het UZ Gent, kunnen kijkers genieten van het vierde seizoen van de succesreeks, die drie seizoenen lang op gemiddeld bijna 1,2 miljoen kijkers per aflevering kon rekenen. Daarin volgen we een laatste keer het wel en wee op de spoedgevallendienst van het UZ Leuven.
Stef Soetewey (producent 100.000Volts.TV): “We willen de voltallige ploeg in Gasthuisberg bedanken voor de mooie inkijk die we de voorbije seizoenen hebben gekregen. Hun inzet en toewijding zorgden telkens voor ontroerende momenten en prachtige beelden. Ook de patiënten die hun bijzondere verhalen - groot en klein - met ons hebben gedeeld, willen we bedanken. Na vier succesvolle reeksen van Spoed 24/7 in het UZ Leuven te hebben gefilmd, installeren we onze 60 camera’s nu in het UZ Gent. We kijken enthousiast uit naar deze nieuwe samenwerking. Opnieuw brengen we een unieke blik achter de schermen van de spoedgevallendienst. Maar deze keer in een andere provincie: Oost-Vlaanderen. Zes weken lang volgen we een bijzonder geëngageerd team van artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers van het ziekenhuis die mensen in nood helpen."
Professor dokter Peter De Paepe (Diensthoofd Spoedgevallendienst UZ Gent): "We kijken ernaar uit om het dagelijkse leven op onze dienst te delen met de kijkers van Spoed 24/7. De reeks is voor ons een kans om te tonen welke uitgebreide en gespecialiseerde zorg patiënten en hun familie bij ons krijgen en hoe uiteenlopend ons werk is. We hopen dat de reeks het belang van onze warme zorg kan overbrengen op het tv-scherm en we vertrouwen erop dat de makers de verhalen van onze patiënten met veel respect in beeld zullen brengen."
Spoed 24/7 is een productie van 100.000Volts.TV in opdracht van Eén.


Opnieuw volgen de makers zes weken lang het geëngageerde team van de spoedgevallendienst.

Vooraleer het de beurt is aan het UZ Gent, kunnen kijkers genieten van het vierde seizoen van de succesreeks, die drie seizoenen lang op gemiddeld bijna 1,2 miljoen kijkers per aflevering kon rekenen. Daarin volgen we een laatste keer het wel en wee op de spoedgevallendienst van het UZ Leuven.

Stef Soetewey (producent 100.000Volts.TV): 'We willen de voltallige ploeg in Gasthuisberg bedanken voor de mooie inkijk die we de voorbije seizoenen hebben gekregen. Hun inzet en toewijding zorgden telkens voor ontroerende momenten en prachtige beelden. Ook de patiënten die hun bijzondere verhalen - groot en klein - met ons hebben gedeeld, willen we bedanken. Na vier succesvolle reeksen van 'Spoed 24/7' in het UZ Leuven te hebben gefilmd, installeren we onze 60 camera’s nu in het UZ Gent. We kijken enthousiast uit naar deze nieuwe samenwerking. Opnieuw brengen we een unieke blik achter de schermen van de spoedgevallendienst. Maar deze keer in een andere provincie: Oost-Vlaanderen. Zes weken lang volgen we een bijzonder geëngageerd team van artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers van het ziekenhuis die mensen in nood helpen.'

Professor dokter Peter De Paepe (Diensthoofd Spoedgevallendienst UZ Gent): 'We kijken ernaar uit om het dagelijkse leven op onze dienst te delen met de kijkers van 'Spoed 24/7'. De reeks is voor ons een kans om te tonen welke uitgebreide en gespecialiseerde zorg patiënten en hun familie bij ons krijgen en hoe uiteenlopend ons werk is. We hopen dat de reeks het belang van onze warme zorg kan overbrengen op het tv-scherm en we vertrouwen erop dat de makers de verhalen van onze patiënten met veel respect in beeld zullen brengen.'

'Spoed 24/7' is een productie van 100.000Volts.TV in opdracht van Eén.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers