Stan Van Samang wordt rijdende jukebox in laatste '(h)ALLOOMEDIA'

dinsdag 1 oktober 2019

Stan Van Samang is de laatste weken niet van het scherm te branden. Als jurylid in 'Belgium's Got Talent' en natuurlijk ook als host van zijn eigen 'Studio Stan'. Je zou haast vergeten dat hij vooral een populaire zanger is.

Luk wil Stan zijn stembanden onderhouden, en regelt voor hem een tournee door zijn eigen Wijgmaal. Op de laadbak van een rijdende truck zingt Stan live zijn eigen hits en -op speciaal verzoek van de dorpsgenoten- ook covers van onder andere Neil Young en The Cure.


Verder in '(h)ALLOOMEDIA':

- Welk K3 meisje draagt graag pikante lingerie? Is het Hanne, Klaasje of Marthe? En wie van de drie meisjes is het snelst dronken? Wie zegt er vaak 'kakka' als het misloopt? Luk vraagt de drie meisjes de kleren van het lijf.  Geen taboe wordt vermeden. Zelfs de moeizame regeringsvorming komt aan bod.

- Jacques Vermeire gaat opnieuw de baan op, met alweer een nieuwe aangever. Luk assisteert hem in het moeilijke vak van aangever.

- Johan Boskamp en Luc Steeno spelen de grote Mensenkennisquiz.

- Hoe rock and roll is Frank Raes?

'(h)ALLOOMEDIA', woensdag 2 oktober om 20.35 uur op VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers