Spanningen tussen hangry Joeri en optimistische Sarah lopen op in 'Gestrand op Honeymoon Island'

maandag 27 maart 2023
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2023

In 'Gestrand op Honeymoon Island' haalt een optimistische Sarah alles uit de kast om de moraal bij haar kersverse man op te krikken, ondanks de uitdagende omstandigheden op het eiland.

Maar het gaat van kwaad naar erger met Joeri’s rammelende maag én met zijn humeur. Zonder eten, vallen al zijn maskers af. Hongerig is hij op zijn kwetsbaarst en heeft hij geen energie om zijn beste beentje voor te zetten. Het enthousiasme van Sarah én hun prille relatie worden daardoor flink op de proef gesteld. Slagen ze er samen in om uit dit dal te kruipen en deze moeilijke situatie te overwinnen? En kan de liefde dan extra hoog pieken?'Gestrand op Honeymoon Island', dinsdag 28 maart om 21.30 uur bij VTM 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers