Smakelijk eten met een nieuwe week van 'Dagelijkse Kost'!

zondag 27 november 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Gyoza van rode kool
Krokant gebakken deegkussentjes met een vulling van rode kool. Deze dumplings zijn lekker oosters en megasimpel om zelf te maken. Gewoon doen dus!

Dinsdag: Chili con carne van het zenuwstuk met cornbread
Dit is chili con carne 2.0. Wanneer je werkt met dit stukje rundvlees kies je voor pure ambacht en topkwaliteit, en dat proef je natuurlijk in het eindresultaat!

Woensdag: Zooi van knolselder, witbier, heek en mosselen
Een fluweel zacht soepje met knolselder en witbier met garnituur van groenten, aardappelen en mosselen. Een prachtig stukje gebakken vis maakt het feest compleet. Dat is wat er vandaag speelt in 'Dagelijkse Kost'!

Donderdag: geen uitzending - WK voetbal

Vrijdag: Appelcrumble cheesecake
Deze supermakkelijke cheesecake met appelmoes en crumble ziet er niet alleen fantastisch uit, ook de smaak is ronduit verbluffend. Let maar eens op, dit lust werkelijk iedereen!


'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers