Smakelijk eten met een nieuwe week van 'Dagelijkse Kost'!

zondag 13 maart 2022

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Chowder met mais en klipvis
Deze zijdezachte Noord-Amerikaanse aardappelsoep wordt geserveerd in een broodje en krijgt een hoop garnituur mee zoals bakkeljauw, mais en fijngesneden groenten.


Dinsdag: Salade van asperges met gekookte ham en vinaigrette salée met ei
Een topsalade om te delen met vrienden of familie. Lekkere plakjes gekookte ham, de eerste asperges van het seizoen en een dressing met hardgekookte eitjes.

Woensdag: Witte chocolademousse, advocaat en natuurboterwafels met chocolade
Een luchtige mousse van witte chocolade, huisgemaakte advocaat én zalige koekjes met chocolade. Wie hier neen tegen zegt, is simpelweg niet van deze wereld.

Donderdag: Tajine van aubergines, kikkererwten en abrikozen
Deze groentestoofpot vindt zijn oorsprong in de Noord-Afrikaanse keuken. Een wonderlijke mix van geuren en smaken in één pot boordevol groenten, geserveerd met een royale portie couscous.

Vrijdag: Gegrilde kip met Mexicaanse salade en gebakken aardappelen
Deze eenvoudige en evenwichtige maaltijd maak je klaar in een mum van tijd. Malse stukjes gegrilde kip, een smakelijke Mexicaanse salade met veel groenten en knapperig gebakken aardappelen. Het weekend kan beginnen!

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.


Lees ook:
Wat tovert 'Dagelijkse Kost' deze week op je bord?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers