Slagen Julie Vermeire en Andy Peelman erin popster Harry Styles te ontmoeten?

woensdag 7 juni 2023
Foto: VTM GO - © DPG Media 2020

Kan Julie Vermeire haar grote droom waarmaken? In een nieuwe aflevering van 'Make it Happen', exclusief op VTM GO, wordt ze samen met Andy Peelman uitgedaagd om binnen de 24 uur in contact te komen met Harry Styles.

'Wat? Dat is onmogelijk! Dat kan toch niet?', reageert Julie verbaasd. De popster geeft een concert in Amsterdam dus ze hoeven alvast niet ver te reizen. Tijdens hun zoektocht aan de Amsterdamse grachten, stoten ze op twee zwarte busjes aan het hotel waar ooit One Direction verbleef. 'Oké Andy, we gaan het gewoon wagen hé', zegt Julie. 'Ik ga even luisteren welke taal ze spreken, maar gewoon doen alsof ik een toerist ben', lacht Andy. Slagen ze erin om Julie’s grote idool te ontmoeten?'Make it Happen', elke woensdag om 16.00 uur exclusief op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst DaniŽl Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij ÷zcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst DaniŽl is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoÔstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers